ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bakan Yılmaz arabulucu

Bakan Yılmaz arabulucu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.59
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.59
Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Yılmaz bugün Gaziantep’e geliyor. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Yılmaz’ın Şehitkamil Belediyesi’nde devam eden grev ile ilgili olarak sendika ile belediye arasında arabuluculuk yapacağı öğrenildi.
Bugün saat 16.30’da Gaziantep’te olması beklenen Bakan Yılmaz, havaalanından direk olarak vilayete hareket edecek ve Vali Muammer Güler’i ziyaret edecek. Yarın GATEM içerisinde yapımı tamamlanan Peynir Pazarının açılışını da yapacak olan Bayındırlık ve İskan Bakanı Yılmaz, yarın sırasıyla, Yavuzeli, Araban ilçeleri, Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, DYP İl binası, Şahinbey Belediyesi, Salkım Beldesi, Karkamış ve Oğuzeli Belediyesi’ni ziyaret edecek.
Şehitkamil Belediyesi’nde 1 Eylül’de başlayan grev devam ederken, belediye ve sendika temsilcilerinin önceki akşam yaptıkları görüşmelerde olumsuz sonuçlandı.
Bugün şehrimize gelecek olan Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Yılmaz’ın grevin sona erdirilmesi için belediye ile sendika arasında arabuluculuk yapacağı öğrenildi.
Bayındırlık ve İskan Bakanı Yılmaz Pazar günü ise, Sakçagözü, Nurdağı, İslahiye ve Altınüzüm ilçe ve beldelerini ziyaret edecek ve aynı gün uçakla Ankara’ya hareket edecek.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *