ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Büyüknacar’dan Kaymakama ağır suçlama!

Büyüknacar’dan Kaymakama ağır suçlama!
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.56
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.56
ANAP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Büyüknacar, Şehitkamil Kaymakamı Yaşar Konuk’un, ilçeye bağlı Çaykuyu, Tuğlu, Kozluyazı ve Uğurca Köyü muhtarlarına Fak-Fun-Fon’dan aldığı gönderilen yiyeceklerin DYP’lilere dağıtmasını istediğini öne sürdü. Büyüknacar, “Fonun sadece DYP’lilere tahsisi, görevi kötüye kullanmaktan başka bin şey değildir” dedi.
Büyüknacar, kısa adı Fak-Fun-Fon olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Fonu’nun ANAP hükümeti zamanında kurulduğunu hatırlatarak, buradan sağlanan yiyeceklerin ANAP Dönemi’nde hiçbir ayrım yapılmadan dağıtımını bildirdi. Şehitkamil Kaymakamı Yaşar Konuk hakkında yoğun şikayetler olduğunu ve köylere gönderdiği yiyeceklerin DYP’lilere dağıtmasını istediği iddiasında bulunan Büyüknacar, şöyle konuştu:
“Devamlı olarak, tarafsızca ve ayrım yapmadan fonun işletilmesi kamu görevlilerinin yükümlülüğüdür. Fonun sadece DYP’lilere tahsisi görevi kötüye kullanmak olup, bunun başka da izahı yoktur. Bu konuda bize sürekli ihbar geliyor. Fakirin partisi partisizi olur mu?



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *