ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Demir;

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Demir;
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.01
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.01
Sosyal demokratların tek ses ve tek yumruk olmaları gerektiğini belirterek, CHP-SHP oluşumuna hizipçiliğin sokulmamasını gerektiğini söyledi..
“Yine hizipçilik olmasın”
Türkiye’de son yıllarda laikliğe ve cumhuriyete karşı yöneltilen saldırılara karşı sosyal demokratların tek yumruk olmaları gerektiğini hatırlatan SHP Şahinbey İlçe Başkanı Lütfü Demir, bu birliği sağlayacak CHP-SHP oluşumuna da hiçbir suretle hizipçiliğin sokulmamasını ve sağlam, ilkeli temeller üzerine oturtulması gerektiğini söyledi.”
Oluşturulan birlikten sonra yine hizipçilik ve grupçuların yapılmamasını, bazı kişiler de geçmişte hizipçidir diyerek şimdi de aynı gözle bakılmamasını kaydeden Demir,”Her şeyden önce insanlar geçmişi ile yargılanmamalı. buradaki amaç bence her şeyin bir tarafa bırakılıp ilkeli tutarlı , ve daha kararlı bir oluşumun sağlanmasıdır. Çünkü bir oluşumun sağlanmasıdır.Çünkü Türkiye’de her geçen gün karanlık güçler daha da artmaktadır.İşte o yobaz ve karanlık güçleri durduracak, onlara meydan vermeyecek , meydanı onlara terk etmeyecek tek düşünce Sol ve sosyal demokratlardır.Laik ve çağdaş aydın insanlardır.Bunun için bizim birleşmemiz bütünleşmemiz şart. Ama bu birlik başında dediğim gibi çok sağlam ve ilkeli olmalı. Ve böyle olması içinde herkes üzerine düşen görevi yapmalı, sessiz kalmamalı. Sosyaldemokratım diyen herkes bu birleşimin ilkeli olması için,yoksa CHP-SHP oluşumuda sorunları çözmeye yetmez” dedi
Demir, CHP-SHP oluşumunun sağlıklı ve ilkeli yapılar üzerine oturması için kişisel olarak gereken mücadeleyi vereceğini ancak her şeye rağmen bunun aksi olduğunda ise aktif siyasete bir süre ara verip dinleneceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *