ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep Baykal’a hazırlanıyor

Gaziantep Baykal’a hazırlanıyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.56
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.56
Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerin açılışını yapmak, gerçekleştirilecek olanların da temelini atmak üzere, CHP Genel Başkanı yarın şehrimize geliyor. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğa, Genel Başkan Deniz Baykal’ı karşılamaya hazırlanırken, şehrin merkezinde bulunan caddeler, büyük bir hızla güzelleştiriliyor. Gaziantep’i Baykal’a hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, caddelerdeki refüjleri rengarenk boyadı ve birçok yere de büyük saksıların içerisinde çiçekler yerleştirerek şehrin daha güzel görünmesi sağlandı.
CHP İl Başkanı Mahmut Düşün, Genel Başkan Baykal’ın gelişi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, çağdaş düşünen yöneticiler tarafından gerçekleştirilebileceğini belirterek, “İnsanların insan onuruna yaraşır bir biçimde yaşaması için, üretken araştırmacı, ayakları yere basan, sonuç alıcı belediyecilik anlayışına sahip Celal Doğan, halka nasıl hizmet götürüleceğini en güzel örneğini vermiştir” diye konuştu.
Bir grup ünlü gazeteci ile yarın şehrimize gelecek olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal aynı gün sırası ile, Toptancı Hali KOSGEB İtfaiye Grup Binası, Katlı otopark, Düşkünlerevi ve Düztepe Kültürparkı’nın açılışını yapacak. Baykal, gezisinin ikinci gününde ise Makine Sanayi Müdürlüğü Doktorlar Sitesi, 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı ve Çöp Toplama Alanı’nın temel atma törenlerine katılacak.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *