Sık sık izne ayrılmasının nedeni sorulan belediye başkanı müthiş öfkelendi
SHP'liler Belediye Meclis toplantısında “Sık sık izne ayrılıyor ve yerinizi vekilinize bırakıyorsunuz” diye soru önergesi verilince Belediye Başkanı Ömer Arpacıoğlu hop hop hopladı, öfkelendi.
SHP gurup sözcüsü Faruk Balık ve 16 arkadaşı tarafından verilen soru önergesinde, ara seçimler dolayısıyla Belediye Başkanının sık sık hastalandığı ve izin alarak yerini Asım Özsöyler’e bıraktığı belirtilerek: “Başkanımız hakikaten hasta mıdır” Yoksa başkanımız bazı çevrelerce söylendiği gibi zorla izine mi ayırtılıyor? Böyle değil de ANAP'ın mensupların dan birisinin bir işi veya bir seçim yatırımı olduğu zaman partizanca düşünmüyor da yine söylentiye göre iste belediye sizlere teslim ne yaparsanız yapın zihniyetinde midir?” denildi.
Soru önergesini gören Arpacıoğlu birden parladı: “Sizinki muhalefet değil. Sizin yaptığınız arkadaşlık değil. Böyle muhalefet mi olur? Ara seçim çalışmaları sırasında beni görmediniz mi.” dedi.
Soru önergesini geri alan Faruk Balık “Önergemiz kayda alınmadığı için geri aldık. İkinci toplantıdan yeniden meclise sunacağız” dedi.
