Belediye Başkanı Arpacıoğlu
Bu kez de bir koyun tüccarı ile dövüştü
Ana avrat derken sille tokat birbirine giren kavgacılar zorla ayrıldı
Belediye Başkam Arpacıoğlu ile Canlı Hayvan İhracatçılar Birliği Başkanı Niyazi Erdoğan birbirine girdi.
Canlı Hayvan Pazarında Arpacıoğlu'nun Niyazi Erdoğan'a ağza alınmayacak küfürler “Ana... avrat...” savurması üzerine, Erdoğan da başkana karşılık verdi ve üzerine yürüdü. Orada bulunan zabıta müdürünün araya girmesiyle olay güçlükle yatıştırıldı.
Niyazi Erdoğan, Kuveyt'ten bir heyet geleceğinin haber alınması üzerine Valiyi arayarak, hayvan pazarının temizlenmesi gerektiğini haber verdi. Valinin de durumu başkan Arpacıoğlu'na ilettiği ve hayvan pazarının temizlenmesini istediği bildirildi.
Arpacıoğlu, hemen Canlı Hayvan Pazarına giderek, çevrede işçiler dururken, açılmış bir çukura toprak doldurup tepelemeye başladı. Belediye Başkanını toprak tepelerken görünce çok şaşırdığını söyleyen Erdoğan, selam verip elini uzattığı halde Arpacıoğlu'nun oralı olmadığını ve kendisine ağza alınmayacak sözler söylemeye başladığını bildirdi.
Bunun üzerine “Sen kime söylüyorsun, yaşlı bir insan olmasan şimdi ağzını dağıtırım” diye Arpacıoğlu'nun üzerine yürüyen Erdoğan zabıta müdürü tarafından güçlükle tutuldu.
Erdoğan, iki bina için belediyeye her ay 100 bin liranın üzerinde kira ödendiğini, pazarda bulunan kantarın da İhracatçılar Birliğine ait olduğunu, ancak belediyenin buraya hiç bir hizmet götüremediğini ifade ederek, belediye başkanına “Sen buraya ne hizmet getiriyorsun, burada ne işin var?” diye bağırdı.
Erdoğan'ın çıkışmaları üzerine Arpacıoğlu'nun sesini çıkarmadan oradan uzaklaştığı bildirildi. Erdoğan, Belediye Başkanı Arpacıoğlu'nun bu davranışlarını Gaziantep'in şanssızlığı olarak nitelendirdi. “Bu adama nasıl oy verip başkan seçmişiz” dedi.
