Belediye Başkanı Ömer Arpacıoğlu’nun, tartışarak kavga ettiği, daha sonra da kovalamaca oynayarak, dayak attığı mühendis Halil Çevik, başkandan davacı olmaktan vazgeçti.
Bilindiği gibi bir süre önce, Şehit Şahin Bey köprüsü, yanındaki inşaatta, beton kalınlığı yüzünden, mühendisle başkan arasında kavga çıktı. 12 yıldır belediyede görev yapan, 2 çocuk babası Halil Çevik'in, çok sessiz ve uyumlu bir insan olmasına rağmen, kavga olayına karışmasına, yakın arkadaşları çok şaşırmıştı.
Yaşamı boyunca, böyle çirkin bir hakaret yemediğini söyleyen Çevik'in, davacı olmak istediği belirtilmişti. Ancak memurun, memuriyeti sırasında meydana gelen bir olaydan dolayı, dava açabilmesi için, İl idare Kurulunun onaylaması gerekti. Bu kuruldan geçmeyeceği endişesine kapılan mühendis, davadan vazgeçti. Üstelikte Belediye Başkanlığı tarafından İdari Soruşturma açıldığında, savunmasını yapmak zorunda kaldı.