İncilipınar yok edilmiş
Alleben’in adı da boklu Alleben olmuş
Geçen yıl Alleben deresinde akıntı sağlanması amacıyla yapılan çalışmalar Alleben deresinin göller haline gelmesine, şehrin tüm kazuratının derede birikmesine neden oldu. Tarihi Alleben deresinin adı şimdi Boklu Alleben oldu.
Maanoğlu köprüsüyle Belediye İşletmeler Müdürlüğü arasında kalan Alleben deresinin suları yer yer göller yaparak sinek üremesine ve insan kakası kokusunun çevreye yayılmasına neden oluyor.
İlgililerin bu bölgeyi gezmesini isteyen yurttaşlar tarihi İncilipınar'ın kim tarafından tahrip edildiğinin ortaya çıkarılmasını ve kusurluların cezalandırılmasını istiyorlar. Tarihi İncilipınar ortalardan yok olmuş. Bitişiğindeki Yağlıpınar ile karşısındaki Boyacıpınar'ın da ortadan kaldırılması tepkiyle karşılanıyor.
Şehit Şahinbey Köprüsünün altından geçen Alleben deresine akıntı verilmediğinden burası da bok ambarı haline geldi. Burada ki kazurattı suların akıtılması için ilgililerin yerinde inceleme yaparak suları akıtması isteniyor. Buradaki kazurattı gölet de hem pis koku yayıyor, hem de sineklerin üremesi için tabii kür vazifesi görüyor.
