ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Uyuşturucu üçgeninde bir köşe çökertildi

Uyuşturucu üçgeninde bir köşe çökertildi
YAYINLAMA: 18 Eylül 2025 / 10.28
GÜNCELLEME: 18 Eylül 2025 / 10.28

50 milyonluk saf eroin ile üç satıcı yakalandı

Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik şube müdürlüğü elemanları altı aylık bir yorgunluktan sonra uyuşturucu üçgeninin bir köşesini daha çökertti. Verilen bilgilerden öğrenildiğine göre, Van-İslahiye ve Gaziantep üçgeninde faaliyet gösteren uyuşturucu madde satıcılarının Gaziantep köşesi dün gece yakalanan üç elemanıyla çökertildi.

Narkotik şubesi yetkilileri altı aydan beri eroin satanların yakalanması için alıcı pozisyonunda temaslarda bulunulduğunu, dün gece yansı Kalealtı'nda bir evde bir kilo saf eroin yakalandığını bildirdiler.

Narkotik şubesi elemanları birkaç ay önce de eroin imal eden Dutluk’taki bir imalathaneyi ortaya çıkararak suçlarını adalete teslim etmişti. Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki uyuşturucu madde kaçakçılarına vurulan darbenin büyük olduğu, güvenlik görevlilerinin başarılı çalıştıkları vurgulanıyor.

Yakalanan saf eroinin Türkiye sınırlan içinde kilosunun 5-6 milyon liraya satıldığı, yurt dışına çıkınca on katına 50-60 milyona alıcı bulduğu bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *