ANASAYFA arrow right Güncel

Bazı mahallelerde elektrik kesintisi olacak

Bazı mahallelerde elektrik kesintisi olacak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.53
Şahinbey ile Şehitkamil'in bazı bölge ve semtlerinde programlı olarak elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.
Gaziantep'te, Şahinbey ile Şehitkamil'in bazı bölge ve semtlerinde programlı olarak elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.
Toroslar, Elk. Dağ. A.Ş Gaziantep İl Müdürlüğü Sistem İşletme Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 20 Temmuz Cuma günü saat 08.30 ve 11.30 arasında Büyükşehir Çöp Depolama Tesisleri, Bağlarbaşı, Bostancık, Elmalı, Sergen, Yıldız, Yeniköy, Bozca, Kerer, Çatalsu, Beşgöz, Töreli, Çapallı, Türközü, Hacıköprü, Kilinik, Ekinli, Ak Yazı, Kapcaız, Külecik, Kazıklı, Pancarlı, Hamirkesen, Kılcan, Çardak, Keçebaş, Yıgmattepe, Çukra Mez, Hisarkaya, Geneyik, Deredüzü, Tat Tavukçuluk, Sarıt, Yeniköy, Şahinbey Mülk, Çörekli, Kürüm, Cevizli, Morçalı, Çimenli, Kızılhisar, Bağevleri ve Burç Karakuyu'da elektrik kesintisi uygulanacak.
22 Temmuz Pazar günü ise saat 09.00 ve 12.00 arasında yapılacak elektrik kesintisinde, Bekirbey Mahallesi, Tüfekçi Yusuf Bulvarı, Hamdi Kutlar Bulvarı, 25 Aralık Mahallesi kısmen etkilenirken, Deva Polikliniği, 4,30,31,32 Sokaklar, Haşemoğlu Sokak, Abdullah Atalar Sokak ve çevreleri tamamen etkilenecek.AA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *