Antakyalı Naim Bahçecioğlu'na Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi'nde kadavradan böbrek nakli yapıldı.
Naim Bahçecioğlu (65), 11 yıl önce böbreklerinden rahatsızlandığını ve 5 yıl Adana'da tedavi gördüğünü, ancak sonuç alınamadığını söyledi. Bunun üzerine diyalize girmeye başladığını belirten Bahçecioğlu, "O dönemde Antalya, Ankara gibi merkezlerde organ nakli için başvuruda bulundum. Herhangi bir sonuç alamayınca yakınlarımın önerisiyle 5 ay önce Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi'ne kadavradan nakil için başvurdum" dedi.
Naim Bahçecioğlu, bir gece Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi'nden arandığını ve kadavradan böbrek nakli için hastaneye gelmesinin istenildiğini kaydederek, şöyle devam etti:
"11 yıldan ve bu kadar başvurudan sonra inanamadım. Daha önce çocuklarım böbreklerini vermek istediler. Ancak hepsinin aileleri olduğu için onlara kıyamadım ve istemedim. Allah'ın bugünlerine şükürler olsun. Artık diyaliz yok. Her diyalize gidiş geliş benim için çok büyük sıkıntıydı. Allah doktorumuz Doç. Dr. Necmettin Güvence'den ve hemşirelerden razı olsun."
Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı ve Başhekimi Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ise Organ Nakli Merkezinin yalnız Gaziantep için değil, bölge için de umut olduğuna dikkati çekerek, "Her nakille mutluluğumuz atıyor. Verdiğimiz kaliteli sağlık hizmetinin yerini bulmasından dolayı gururluyuz" diye konuştu.
İHA
Resim
Kadavradan nakille diyalizden kurtulma sevinci yaşıyor.

YAYINLAMA: 15 Nisan 2020 / 22.58
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 00.14
Antakyalı Naim Bahçecioğlu'na Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi'nde kadavradan böbrek nakli yapıldı.
İlginizi Çekebilir

Yaşam standartları her geçen gün daha da aşağı çekiliyor
#Güncel / 06 Temmuz 2025

Buğday ve arpa tarlalarında anız yakmak büyük risk taşıyor
#Güncel / 06 Temmuz 2025

Türkiye, zeytin üretiminde tüm zamanların en yüksek rekoltesine ulaştı
#Güncel / 06 Temmuz 2025

Ehliyet değişimi için nüfus müdürlüklerine akın ettiler
#Güncel / 06 Temmuz 2025

'Hastaneler ticarethaneye dönüştü'
#Güncel / 06 Temmuz 2025

Sıcaklıklar 5 derece yükseliyor
#Güncel / 06 Temmuz 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *