ANASAYFA arrow right Güncel

Çocuğumuzun rızkını, emeğimizi ve birikimimizi bir çırpıda alıp gitti

Çocuğumuzun rızkını, emeğimizi ve birikimimizi bir çırpıda alıp gitti
YAYINLAMA: 19 Şubat 2024 / 19.37
GÜNCELLEME: 19 Şubat 2024 / 19.45

Önceki Dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül’ün kızkardeşi ve eniştesinin sahibi olduğu İbrahimli Yapı İnşaat firmasının Antep’te 380 aileyi dolandırdığı iddia edildi. Mağdurlar, önceki gün İbrahimli Yapı önünde eylem yaptılar

Önceki Dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül’ün kardeşinin sahibi olduğu İbrahimli Yapı İnşaat firmasının Antep’te 380 aileyi dolandırdığı ileri sürüldü. Seslerini duyurmaya çalışan mağdur vatandaşlar firmanın önünde eylem yaptı.

Devlet büyüklerinin bu işe el atmasını istiyorum

Bir mağdur, “İbrahimli yapı, Abdülhamit Gül, adı altında bize daire sattı. Çocuğumuzun rızkını, yıllarımızın emeğini ve birikintisini bir çırpıda alıp gitti. Devlet büyüklerine sesleniyorum; biz Gaziantep halkı olarak çok mağduruz. 380 aile var. Devlet büyüklerinin bu işe el atmasını istiyorum. Çocuğumuz ile birlikte mağdur olduk. Yardım istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Son çare toplandık, sesimizi duyurmaya çalışıyoruz

Mağdur, “6 aydan beri bunun peşinden koşuyoruz. Fakat bizi kandırdılar. Ödeyeceğiz diyerek yalan sözlerle 6 aydan beri bizi oyalıyorlar. Fakat hiçbir çözüm bulmadılar. Son çare toplandık, sesimizi duyurmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *