ANASAYFA arrow right Güncel

Ekonomide yaşadığımız sorunların bu dönemde çözülmesini umuyoruz

Ekonomide yaşadığımız sorunların bu dönemde çözülmesini umuyoruz
YAYINLAMA: 31 Mayıs 2023 / 14.30
GÜNCELLEME: 31 Mayıs 2023 / 14.30
Güneydoğu Sanayi Ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Enver Öztürkmen, "Aylardır süregelen seçim dönemini geçtiğimiz günlerde geride bıraktık. Ülkemiz açısından yorucu ve zorlu geçen bu sürecin ardından emeği geçen, ülkemizin refahı ve bekası için çabalayan herkese çok teşekkür ederim” diyerek sözlerine başlayan Öztürkmen temennilerini sıraladı.

"Ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı, yüzde 52,18 oy oranı ile 2 dönemdir Cumhurbaşkanı ve 21 yıldır iktidarda yer alan Recep Tayyip Erdoğan oldu" dedi ve "Ülkemizin yıllardır süregelen mevcut sorunlarını iktidar olduğu 3. dönemde çözmeyi vaad eden Erdoğan'ın nasıl bir yol izleyeceği sadece ülkemizde değil, dünya basını tarafından yakından takip ediliyor." diyerek ekledi. Yaşanan ekonomik istikrarsızlık ve krizden dolayı ülke sıkıntılarına tepki çeken Öztürkmen "Yaklaşık 3 yıldır yaşanan ekonomik kriz ve önlenemeyerek artan enflasyon vatandaşı oldukça yormaya devam ediyor gibi görünüyor. Ekonomide yaşadığımız sorunların bu dönemde çözülmesini umuyoruz." diyerek sitemlerini iletti.

Sığınmacıların ülkemize verdiği sosyo ekonomik zararı ve üretim ülkesi olma yolunda atılan adımların yetersizliğini göz önünde bulundurarak açıklamalarına devam eden Öztürkmen "Üretimin her alanında yapılan fahiş zamlar umarız bu dönemde son bulur. Türkiye'yi dünyanın sığınmacı ülkesi konumuna getirerek aynı zamanda izlenen "ucuz işçi ülkesi" politikasının son yıllarda ülkemize verdiği zarar ortadayken bu sorunun üzerine eğilerek değişimler yapılmasını, ve ülkemizi geliştirmek için çalışmalar yapan kuruluşların desteklenmesi en büyük temennimiz" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *