Özel Emine Nakıboğlu İlkokulunda başlatılan 'Okulum evimdir' projesi kapsamında öğrenciler okul bahçesini temizledi. Ellerinde poşetlerle teneffüs araları ve öğle tatili süresinde okul bahçesinde çöp toplayan öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu.
Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu 4’ncü sınıf öğrencilerinin öncülük ettiği 'Okulum evimdir' projesine okulun diğer öğrencileri de destek verdi. Okul idarecilerinin kampanya amacıyla ilgili yaptığı bilgilendirmenin ardından dağıtılan poşetleri alan öğrenciler, başlatılan temizlik kampanyası kapsamında okul bahçesine dağılarak temizlik yaptı.
Kampanyaya destek veren öğrenciler adına konuşan konuşan Arzu Zeynep Nişancı, kampanyayla okulda temizlik bilincini aşılamayı ve diğer okulları da bu gibi çalışmalara teşvik etmeyi amaçladıklarını dile getirdi.
Okul Müdürü Süleyman Eski, 'Okulum evimdir' projesi kapsamında yürütülen temizlik kampanyasına katılan öğrencileri çevre temizliğine karşı gösterdikleri duyarlılıktan ötürü de tebrik etti.SHA
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.42
Özel Emine Nakıboğlu İlkokulunda başlatılan 'Okulum evimdir' projesi kapsamında öğrenciler okul bahçesini temizledi.
İlginizi Çekebilir
Kalp sağlığı, vücut sağlığını doğrudan etkiler
#Güncel / 10 Nisan 2026
Antep, iş cinayetlerinde 7 ölümle 4. sırada yer aldı
#Güncel / 09 Nisan 2026
Biz yoksullaşırken; bankalar, şirketler ve holdingler kâr rekorları kırıyor
#Güncel / 09 Nisan 2026
Kontak kapatma noktasındayız
#Güncel / 09 Nisan 2026
Demokratik bir şekilde halkımızla birlikte yönetimlerimizi belirliyoruz
#Güncel / 09 Nisan 2026
Mart ayında 10 bine yakın dükkan kapandı
#Güncel / 09 Nisan 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
