ANASAYFA arrow right Güncel

Emlak satışları yine doludizgin gidiyor

Emlak satışları yine doludizgin gidiyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.54
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.54
Gaziantep emlak piyasasında garipliklerin sonu gelmiyor

İmara açık yerlerin son derece azalması, herkesin beklediği İbrahimli 2’nin bir türlü imara açılmaması fiyatların bu sene geçen yıla göre en az yüzde 50 pahalanmasına sebep oldu.

Bir ay bir türlü bitmedi
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, “İbrahimli 2 çok engebeli bir arazi. Oradan Antep’e bir fayda gelmez” tavrından taviz vermiyor. Bir seneden beri de “Bir aya kalmaz açarız” diyor.

Antepia’da problem
olduğunu duyuyoruz
Gazetelerde azalan emlak ilanları, binalardaki satılık daire pankartlarının artması, bu piyasada durgunluk işareti mi şeklindeki sorularımızı yanıtlayan emlakçı Necdet Bilgi, “Hayır, emlak piyasası doludizgin gidiyor, yapımına başlanan hemen bütün binaların daireleri satılıyor. Antepia’da problem olduğunu duyuyoruz” dedi.

Karataş İbrahimli’yi yakaladı
Karataş bölgesinde ilginç fiyat artışları var. Önce Antepliler’in gitmek istemediği, burun kıvırdığı Karataş bölgesinde fiyatların nerede ise İbrahimli’yi yakaladığı söyleyen emlakçı Bilgi, “O bölge çok iyi ve hızlı gelişme gösterdi. Kentte de başka alternatif olmadığı için şu sıralar daireler yok satıyor” dedi.





Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *