ANASAYFA arrow right Güncel

Evet!.. Fatma Şahin yeniden aday gösterildi

Evet!.. Fatma Şahin yeniden aday gösterildi
YAYINLAMA: 18 Ocak 2024 / 22.01
GÜNCELLEME: 18 Ocak 2024 / 22.11

Günlerden beri, “yine mi, yeniden mi” diye soruluyordu

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını daha açıkladı.

AKP'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, Antep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, Maraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Konya Büyükşehir Başkan adayı Uğur İbrahim Altay oldu.

ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 17'si büyükşehir 48 belediye başkan adayını daha kamuoyuna duyuracak.

MHP adaylarını destekleyecekleri 7 kentin dışında tüm şehirlerde kendi adayları ile seçime gireceklerini söyleyen Erdoğan, "Hedefimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndaki belediyeleri kazanmak ve muhalefet elindeki belediyeleri gerçek belediyecilikle tanıştırmak" dedi.

Devamında CHP ve DEM Parti'yi hedef alan Erdoğan, "CHP mevcut yönettim altında maalesef emperyalistlerin koç başlığına soyunmuş durumundadır. Meşruiyet krizi yaşayan DEM’lilerle yaptığı iş birliği bu kirli oyunun en son sahnesi" diye konuştu.

Erdoğan ayrıca, "Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak MHP adaylarını destekleyeceğimiz Manisa, Mersin, Bartın, Erzincan, Kars, Kırklareli, Osmaniye'de de aynı şevk ve azimle çalışacağız" açıklamasında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ise AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ oldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayının Fatih Mehmet Kocaispir, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Hakan Tütüncü olduğu duyuruldu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *