Törenlere katılan Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli etkinlikleri gerçekleştiren öğrencileri kutlayarak Antep Savunmasının vatan savunmasının en önemli dönüm noktası olduğunu ifade etti.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen bir dizi etkinlikle Gaziantep’in Kurtuluşunun 101.yıl dönümü kutlandı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliklere, Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Seyhan Fesli, Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki’nin yanı sıra idareci, öğretmenler, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Etkinliklere saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanırken, törenin açılış konuşmasını yapan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Müdürü Engin BİBA, “Gaziantep halkı birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek hürriyetinden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya haykırmış ve Atamızın “ Ben Anteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki; Onlar sadece Antep’i değil tüm Türkiye’yi kurtardılar.” övgüsüne mazhar olmuştur. İşte bu milli mücadele ruhunu kaybetmeden Atatürk ilke ve inkılaplarına ve milli değerlerimize sahip çıkarak omuz omuza verip ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağınıza olan inancımız tamdır” dedi.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerinin sahnelediği “25 Aralık Destanı” oratoryosu, “Gaziantep Türküleri” konserinin ardından GKV Özel Anaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi ile törenimiz son buldu. Etkinliklerin hafta boyunca değişik kademelerde devam edeceği de öğrenildi.
YAYINLAMA: 24 Aralık 2022 / 17.23
GÜNCELLEME: 24 Aralık 2022 / 17.23
Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
İlginizi Çekebilir
Çiftçinin yarasına merhem olunmalı aksi taktirde tarlasından daha da uzaklaşır
#Güncel / 19 Mayıs 2026
Ekonomik krize direnemeyen esnaf dükkanına kilit vuruyor
#Güncel / 19 Mayıs 2026
Personel yetersizliği hemşirelerin iş yükünü artırıyor
#Güncel / 19 Mayıs 2026
Kutsallarımıza yapılan saldırılar kabul edilemez
#Güncel / 19 Mayıs 2026
Türkiye'de cezaevi doluluk oranı yüzde 131'e ulaştı
#Güncel / 19 Mayıs 2026
Öğrencilerin yüzde 53,6’sı şiddete maruz kaldı
#Güncel / 19 Mayıs 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
