ANASAYFA arrow right Güncel

’Halkımızın temelinden gelen gözle görülebilecek bir değişim isteği mevcut”

’Halkımızın temelinden gelen gözle görülebilecek bir değişim isteği mevcut”
YAYINLAMA: 18 Mayıs 2023 / 14.51
GÜNCELLEME: 18 Mayıs 2023 / 14.52
Güneydoğu Sanayi Ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Enver Öztürkmen, ‘’28. Dönem vekillerimizi meclise uğurladık. Cumhurbaşkanlığı seçimi Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında ikinci tura kalarak 28 Mayıs tarihinde yeniden yapılacak.’’ dedi.

Basın ve siyasetçilerin yapılan anketleri baz alarak beklediği dışında bir sonuç doğuran 14 Mayıs seçimleri herkesi şaşırtmıştı.  Sonuçlar hakkında yorum yapan Öztürkmen ‘’Mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üçüncü adaylığında ilk kez ikinci tura kalarak kamuoyunu oldukça şaşırttı’’ diyerek ‘’Halkımızın temelinden gelen gözle görülebilecek bir değişim isteği mevcut. Ancak seçim sonuçları hala Cumhur ittifakının sadık bir kitlesi olduğunu gözler önüne seriyor.’’ Diye ekledi.

Açıklamasında iki adaya ’da başarılar dileyen Enver Öztürkmen ‘’Devam eden seçim sürecinin sakin ve olaysız geçmesi en büyük temennimiz.’  diyerek, çok yoğun ve stresli geçeceği için olumsuz olaylar doğurabileceğini açıkladı. Sonuç ne olursa olsun önemli olan ülke ve milletin geleceği olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *