ANASAYFA arrow right Güncel

İlk parklarına kavuşacaklar

İlk parklarına kavuşacaklar
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.10
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.10
Elif Belde Belediyesi’nin 18 yıl sonra yapımına başladığı beldenin ilk ve tek parkında, çalışmalar aralıksız sürüyor.
Araban ilçesine bağlı 3 bin 600 nüfuslu Elif Belde Belediyesi’nin 18 yıl sonra yapımına başladığı beldenin ilk ve tek parkında, çalışmalar aralıksız sürüyor.
Elif Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu’nun çabaları sonunda Fatih Mahallesi’nde 15 bin metrekarelik alana yapılacak olan parkın ilk etapta 7 bin metrekarelik alanında inşaata çalışması yapılıyor. Çobanoğlu, "Belediye başkanı adayı olduğumda belde halkına verdiğim sözler vardı. Seçim çalışmalarımda Elifli hemşehrilerimden oy isterken verdiğim sözlerin başında beldede bir lise olmadığı için ilköğretim eğitimini tamamlayan çocuklarımız lise ve üniversite eğitimi alamıyordu. Kanalizasyon olmadığı için evlerdeki tüm atık sular cadde ve sokaklara açıktan akıyor ve çevreye yaydığı pis kokularla da sık sık ateşli hastalıklar yaşanıyordu" ifadelerini kullandı.
"Seçim çalışmalarımda seçmenlerime verdiğim sözleri yoğun çalışmalarım sonunda, AK Parti Gaziantep milletvekillerimin destekleriyle beldenin ilk lisesi olan Elif Beldesi Çok Programlı Liseyi açıp, kanalizasyon çalışmalarını tamamladım" diyen Çobanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "İçme suyu isale hattı yenilenmesi çalışmalarımızı da proje ihalesi aşamasına getirdim. Fatih Mahallesi'ndeki ilk etapta 7 bin metrekare olarak inşaatına başladığımız beldenin ilk ve tek park alanında alan genişletmesi yaparak yaklaşık 15 bin metrekare alana yükselttiğimiz park alanında inşaat çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 3 yıllık başkanlığım süresi içerisinde beldenin önemli ihtiyaçlarını tamamladım."
Park çalışmalarının da tamamlanmasıyla belde halkının ağaçların gölgesinde huzurlu ve temiz bir ortamda zaman geçirebilecekleri söyleyen Başkan Çobanoğlu, park içinde oyun alanlarının da olacağına dikkat çekti. Çobanoğlu, "Ağaçlandırma ve değişik süs bitkileriyle çiçeklerden oluşan beldenin ilk parkının inşaatına başladık. Belde halkına verdiğim seçim vaatlerimin büyük bölümünü tamamladım. Bundan sonraki projelerim de tamamlandığında beldemizi yaşanılabilir hale getireceğim" şeklinde konuştu.İHA





Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *