ANASAYFA arrow right Güncel

İnşallah gençlerimiz istedikleri okulları kazanarak başarılarını sürdürürler

İnşallah gençlerimiz istedikleri okulları kazanarak başarılarını sürdürürler
YAYINLAMA: 04 Haziran 2023 / 18.35
GÜNCELLEME: 04 Haziran 2023 / 18.36
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Liselere Geçiş Sistemi Sınavı’nda öğrencileri yalnız bırakmadı. Sınav öncesinde Şahinbey Belediyesi çalışanları öğrencilerin masalarına içerisinde su, kek ve meyve suyunun olduğu paketleri bıraktı.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için çok önemli. Onlar bu ülkenin geleceği. LGS öncesinde onların heyecanına ortak olduk. Sınav öncesinde masalarına içerisinde su, kek ve meyve suyunun olduğu paketler dağıttık. Sınav esnasında gürültüden rahatsız olmamaları için zabıta ekiplerimiz sınav bitene kadar okul çevrelerinde bulunarak gürültü yapanları uyardı. İnşallah tüm gençlerimiz istedikleri okulları kazanarak başarılarını sürdürürler” dedi.

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri LGS sınavının yapıldığı okulların çevrelerinde görev alarak gürültü yapılarak öğrencilerin dikkatlerinin dağılmasına izin vermediler. Gürültü yapan vatandaşları uyaran Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri sınav bitene kadar öğrencilerin yanında oldular.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına giren öğrenciler ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *