ANASAYFA arrow right Güncel

Kartlar ile korsan davulcuları engelleyecekler

Kartlar ile korsan davulcuları engelleyecekler
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.54
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.54
Korsan davulcuları önlemek amacıyla, belediye tarafından görevlendirilen ramazan davulcularına tanıtım kartı verildi.
Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde, korsan davulcuları önlemek amacıyla, belediye tarafından görevlendirilen ramazan davulcularına tanıtım kartı verildi.
Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Muhtarlar Derneği ile işbirliği yaparak Ramazan ayında görev yapacak 134 ramazan davulcusuna resmi tanıtım kartı verdi. Korsan davulcuları önlemek için davulculardan gelen taleplere yanıt veren Şahinbey Belediyesi, Ramazan ayında görev yapacak davulculara tek tip elbise ve kimlik kartı dağıttı. Bu çalışmanın örnek bir proje olduğunu ifade eden Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz,” Şahinbey Belediye Başkanımıza bu örnek projesinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız her zaman kamu yararına olan olumlu isteklerimizde hiçbir zaman bizleri kırmadı. Bu projemizdeki amacımız on bir ayın sultanı olan Ramazanı adına yakışır bir kutlamamız gerekmektedir. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Daha önceleri bir mahallede birden fazla davulcu görev yapıyor ve vatandaşımızı ayrı ayrı kişiler bahşişini almak için rahatsız ediyordu. Biz bu proje ile Korsan davulculara geçit vermemiş ve haksızlığı ortadan kaldırmış olacağız” dedi.
Ramazan ayında Şahinbey’deki mahallelerde toplam 134 davulcunun görev yapacağını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da,”Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Muhtarlar derneğimizle birlikte ortak bir çalışmaya içinde Ramazan Davulcularımızı belirledik. Herhangi bir karışıklığa ve haksızlığa meyil vermemek için Ramazanda davul çalacak olan davulcularımıza tek tip elbise giydirdik. Yakalarına fotoğraflı ve belediyemizce kaşelenmiş kimlik kartları dağıttık. Böylelikle vatandaşlarımızda resmi olarak belirlenmiş ramazan davulcularımızı tanımış olacak. Eskide olduğu gibi kimse kendi kafasına göre mahallede davul çalamayacak. Bizde böylelikle korsan davulculara müsaade etmemiş olduk. Ramazan ayının şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.İHA






Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *