ANASAYFA arrow right Güncel

Kılıçdaroğlu, Babala TV'de 'Mevzular Açık Mikrofon'a katılacak

Kılıçdaroğlu, Babala TV'de 'Mevzular Açık Mikrofon'a katılacak
YAYINLAMA: 17 Mayıs 2023 / 16.32
GÜNCELLEME: 17 Mayıs 2023 / 16.36
MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'de yayınlanan Oğuzhan Uğur'un moderatörlüğündeki Mevzular Açık Mikrofon'a katılacağı bilgisini paylaştı.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mevzular Açık Mikrofon programına daveti kabul ettiğini duyurdu.

Oğuzhan Uğur, daha önce provokasyonlarla ilgili çekince nedeniyle programa katılmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu'nu yeniden programa davet etti. MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, konuyla ilgili HaberTürk'te katıldığı programda açıklamada bulundu. Kulat, Kılıçdaroğlu'nun Mevzular Açık Mikrofon'a katılacağının kesinleştiğini paylaştı.

Oğuzhan Uğur da, "Evet Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofona geliyor! ve evet ben de televizyondan öğrendim =)" ifadeleriyle Kulat'ın açıklamalarını doğruladı.

Uğur, Kılıçdaoğlu'nu davet ettiği paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı: "Sn. Kılıçdaroğlu'nu arayıp söyleyebilirdim bunu ama buraya yazmayı daha uygun buldum. Kemal bey, gençler sizi Mevzular Açık Mikrofona bekliyor. Uzun zamandır bekliyorlar, fakat seçimin ikinci tura kalmasıyla bu beklenti telefonlarımızı kilitleyecek boyuta ulaştı. Seçim gecesi yaşandığı söylenen veri krizini, anketleri sormak, ikinci tur için yapılacak net söylemleri duymak istiyorlar. Bu sebeple sizi tekrar davet ediyoruz. Kimileri programımıza katılan gençleri “Babala kitlesi” diye başlıklandırıp, liderlerinin yanlış cevaplarını ya da kötü performanslarını örtmeye çalışsa da, Mevzular Açık Mikrofon bugüne kadar memleketin her köşesinden birçok farklı partiye gönül vermiş, cebine para sokuşturulmamış, eline soru verilmemiş başlığını kendi koymuş 7200 genç ağırladı . Gördüğünüz yüzler, duyduğunuz sorular, birilerinin değil, memleketimizin gençlerine aitti. Gerçek sorular duymak, ve hatta belki de gençlerden fikir almak için… Buyurmaz mısınız?

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *