ANASAYFA arrow right Güncel

Kilometrelerce öteden iftar yemeği almaya geliyorlar

Kilometrelerce öteden iftar yemeği almaya geliyorlar
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.54
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.54
İhtiyaç sahibi kadınlar,Uşşaki Vakfı tarafından dağıtılan etli iftar yemeğinden alabilmek için kilometrelerce yürüyor.
Gaziantep’te ihtiyaç sahibi kadınlar, Uşşaki Vakfı tarafından dağıtılan etli iftar yemeğinden alabilmek için kilometrelerce yürüyor.
İftarlık almak için kavurucu sıcakta yola düşüp Uşşaki Vakfı’na gelen kadınlardan Filiz Özaslan, "Benim kocam vefat etti. 4 çocuğuma tek başıma bakmak zorundayım. Uşşaki Vakfı sayesinde çocuklarım etli yemek yiyebiliyor. Ramazan ayında ne yapacağımızı bilmiyorduk çünkü evde yemek yapacak malzememiz bile yok ama sağ olsun Uşşaki Vakfı yetkilileri bizi Ramazan ayında da yalnız bırakmadı. Bugün buraya yemek almaya geldik. Hava sıcak da olsa çok uzaktan geliyoruz. Çünkü bu yemeği bir şekilde evimize götürmemiz gerekiyor. Allah buraya destek olan bütün hayırseverlerden razı olsun” dedi.
Sırada bekleyen başka bir kadın ise vakıftan yardım alanların gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu ifade ederek, “Burada neredeyse herkesin çocukları yetim. Bizler bu vakfın verdiği yemekle sahurumuzu ve iftarımızı yapıyoruz. Allah buraya yardım gönderenlerin işini kolaylaştırsın, hastalarına acil şifalar versin” diye konuştu.İHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *