2022 yılı çalışan deneyimini ölçümlediği araştırmalara dayanan veriler ile sonuçlanan araştırmada, SANKO Holding şirketlerinden SANKO Tekstil, SANKO Havlu, SANKO Özel Güvenlik ve SANKO Okulları, “Türkiye’nin En İyi İşyerleri” arasında yerini aldı. SANKO Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Tansel Varan, çalışan bağlılığının yanında çeviklik, bağlı kılan liderlik ve yetenek odağı verilerine göre değerlendirilen “Kincentric Best Employers” programında 4 şirket ile ödül almaktan gurur duyduklarını söyledi. Faaliyetlerinin merkezine her zaman insanı aldıklarının altını çizen Varan, konuşmasında şunları kaydetti:
“En büyük değerimiz çalışanlarımız. İnsan kaynakları politikalarımızda mutlu çalışan deneyimi oluşturmak en öncelikli hedefimiz. Çalışma arkadaşlarımıza adil, kapsayıcı, iş birliğine açık, huzurlu ve kendi potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri bir çalışma ortamı sağlamak için çalışıyoruz. Şirketimizin başarısının arkasında doğru liderler, yöneticiler ve çalışanlar olduğunu biliyoruz. Başarılarımızı iş yeri mükemmelliğinin ölçümlendiği bu önemli araştırma sonucunda Kincentric En iyi İş Yeri listesinde yer alarak taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz.”
Kincentric Best Employers 2022 programı
"Kincentric Best Employers " programı çerçevesinde 1 Ekim 2021 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında araştırmaya katılan 40 farklı sektör ve 250 şirket değerlendirildi. Türkiye’nin en geniş katılımlı iş yeri araştırması olan ve şirketlerin bünyesindeki çalışanlar tarafından yapılan değerlendirmeler çerçevesinde oluşturulan Kincentric Best Employers" programı çerçevesinde, çalışanlarına en iyi iş yeri deneyimi ve çalışma ortamını sağlayan 29 şirket, “Türkiye’nin En İyi İşyeri” olmanın gururunu yaşadı. Şirketler; “Çalışan Bağlılığı”, “Yetenek Odağı”, “Liderlik” ve “Çeviklik” kategorilerinde değerlendirildi.
YAYINLAMA: 27 Aralık 2022 / 21.36
GÜNCELLEME: 27 Aralık 2022 / 21.36
SANKO Holding’in 4 şirketi, "Kincentric Best Employers" programı çerçevesinde “Türkiye’nin En İyi İş Yeri” ödülü aldı.
İlginizi Çekebilir
Antep OSB’de elektrik tüketimi azaldı
#Güncel / 25 Mart 2026
Bir kişi bilişsel becerileri farklı diye ötekileştirilmemeli
#Güncel / 25 Mart 2026
Zorunlu trafik poliçesi yaptıranların sayısı azaldı
#Güncel / 25 Mart 2026
15 bin ton mısır ihale ile satıldı
#Güncel / 25 Mart 2026
Ortadoğu’yu 'benzeri görülmemiş' bir fırtına vuracak
#Güncel / 25 Mart 2026
Hükümlü ve tutuklular avukatlarıyla görüntülü konuşabilecek
#Güncel / 25 Mart 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
