ANASAYFA arrow right Güncel

Stabilize yolun asfaltlanmasını istiyorlar

Stabilize yolun asfaltlanmasını istiyorlar
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.09
Araban ilçesine bağlı, Elif beldesi ile Yavuzeli ilçesi arasındaki stabilize yolun asfaltlanmasını istiyor.
Gaziantep’in Araban ilçesine bağlı Aşağı Gözey ve Yukarı Gözey köylerinde yaşayan vatandaşlar, Elif beldesi ile Yavuzeli ilçesi arasındaki stabilize yolun asfaltlanmasını istiyor.
Köylüler, Aşağı Gözey ve Yukarı Gözey köylerinin Elif beldesi ile Yavuzeli ilçesi arasındaki asfalt karayoluna bağlantı yolunun dört kilometrelik stabilize yol olduğunu ve yıllardır asfaltlanması için girişimlerde bulunduklarını ancak bugüne kadar asfaltlanmadığını söyledi.
Köylüler, yolun kış mevsimlerinde yağmur ve kar yağışından dolayı yer yer bataklığa döndüğünü belirtirken, yaz mevsimlerinde de tozdan geçilmediğini bildirdi. Vatandaşlar, “Yıllardan beri asfaltlanması için mücadele verdiğimiz dört kilometrelik dere yatakları köprülerinin dahi hazır olduğu stabilize yolumuza her yıl asfalt mucuru çekilip sıkıştırılarak bakımı yapılıyor ama bir türlü asfaltlanmıyor. Uzun yıllardan beri bir türlü asfaltlanmayan stabilize yolumuzun biran önce asfaltlanmasını istiyoruz. Bu konuda yetkililer ve siyasilerden destek bekliyoruz” dedi.İHA

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *