ANASAYFA arrow right Güncel

Türkiye’nin yolu reformlardan ve özgürlüklerden geçiyor

Türkiye’nin yolu reformlardan ve özgürlüklerden geçiyor
YAYINLAMA: 23 Mayıs 2023 / 21.04
GÜNCELLEME: 23 Mayıs 2023 / 21.05
28. Dönem AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Abdulhamit Gül, Mehmet Eyup Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, Şehzade Demir, İrfan Çelikaslan ve Bünyamin Bozgeyik mazbatalarını düzenlenen törenle İl Seçim Kurulu Başkanı Atilla Kasapoğlu’nun elinden aldı.

Törende konuşan Gül, 14 Mayıs’ta milletin demokrasiye sahip çıktığını söyledi. “Gaziantep’te de çok yüksek bir katılım sağlandı ve milletimiz AK Partimize çok güçlü bir destek verdiler. Hemşerilerimiz ve şehrimiz için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Yükselen Gaziantep ve Türkiye için hep beraber çalışacağız” dedi.

Gül, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, her alanda olduğu gibi demokrasiyi daha da güçlendiren, özgürlükleri daha da geliştiren çalışmalarıyla yoluna devam edecek. Türkiye’nin yolu reformlardan ve özgürlüklerden geçiyor. Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin demokrasi çıtasını daha da yukarı çıkartarak, özgürlükleri daha da güçlendirerek Türkiye yüzyılını hep beraber kuracağız” açıklamasında bulundu.

Partili-partisiz herkese teşekkür eden Gül, “Hangi partiye oy vermiş olursa olsun bu pazar günü de sandığa giderek Türkiye’nin geleceğine yön vermelerini, sandığa iradelerini yansıtmalarını istiyoruz. Türkiye Yüzyılının kurulması için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü destek vermelerini istiyoruz ve 28 Mayıs’ta hem Gaziantep’ten hem Türkiye genelinden en güzel sonucu alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *