ANASAYFA arrow right Güncel

Yarın valilik önünde vedalaşma programı düzenlenecek

Valilik önünde vedalaşma programı düzenlenecek
YAYINLAMA: 06 Haziran 2023 / 21.31
GÜNCELLEME: 06 Haziran 2023 / 21.51
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Gaziantep Valisi Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Yeni kabinede İçişleri Bakanı olarak atanan Ali Yerlikaya'nın yerine Gaziantep Valisi Davut Gül atandı. Kaymakam adayı olarak 2000 yılında başladığı meslek kariyerinde birçok il ve ilçenin kaymakamlığı ve vali yardımcılığı görevlerinde bulunan ve 2009'da Türk İdareciler Derneği tarafından “Yılın Kaymakamı” seçilerek Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ödülü'nü kazanan Gül, 2018 yılından bu yana Gaziantep Valisi olarak görev yapıyordu.

İstanbul’a atanan Gül, Gaziantep’te veda ziyaretlerine devam ederken, görevi bırakacağı tarihte netleşti. Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Vali Davut Gül, yarın saat 11.00’de Valilik önünde düzenlenecek vedalaşma programının ardından kentten ayrılacak.

Gül, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 4,5 yıldır görev yaptığım Gazi şehrimizin yediden yetmişe her bir ferdine müteşekkirim. Garip gurebanın duasını alan şehir sonsuza kadar yaşayacak” dedi. Özer Karınca

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *