ANASAYFA arrow right Güncel

Yüzde 1’lik dilime girme başarısı gösteren tüm öğrencilere dizüstü bilgisayar

Yüzde 1’lik dilime girme başarısı gösteren tüm öğrencilere dizüstü bilgisayar
YAYINLAMA: 14 Temmuz 2023 / 17.29
GÜNCELLEME: 14 Temmuz 2023 / 17.29
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Liselere Giriş Sınavı’nda üstün başarı göstererek yüzde 1’lik dilime girme başarısı gösteren tüm öğrencileri dizüstü bilgisayar ile ödüllendirdi.

Önemli tüm başarıları ödüllendiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, başarıyı pekiştirmek amacıyla son olarak Şehitkamil ilçe sınırları içerisinde eğitim gören ve 4 Haziran 2023 günü yapılan Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) yüzde 1’lik dilime girme başarısı gösteren öğrencilere hediye verdi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa; Şehitkamil Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan, okul idarecileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda konuşan Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Kaymakamımızın liderliğinde değerli Belediye Başkanımız geldiği günden beri eğitimin her kademesinde biz her ne dediysek “biz varız” dediler. Nerede var oldular? Okul öncesi derslik temininde. Okul öncesinde malzeme ve kırtasiye yardımında ilkokul ve ortaokullar arası bilgi yarışmalarında, liselerde kültürel, spor, her türlü faaliyette her zaman yanımızda var oldular. Başkanımızın yaptığı bugün, yani daha önce biz Türkiye derecesi alan çocuklarımıza ödüllerini verdik. Okul birincilerimize, lise ve ortaokul birincilerimizin tamamına yine değerli Başkanımız Şehitkamil Belediyemiz olarak hediyelerini takdim ettiler. Ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bunun yanında yine mesleki eğitime devam eden her bir öğrencimize yani 9. sınıfta mesleki eğitime kaydolan her öğrencimize 1 yıl boyunca 4 bin lira para çocuklarımıza kırtasiye yardımında bulundular. Dikkat ederseniz Şehitkamil Belediyemiz ile Sayın Kaymakamımızın liderliğinde her anlamda, her adımda, her yerde beraberiz. Derslik temininde, kırtasiye yardımında, çocuklarımızın ve öğrencilerimizin bilgi, kültür seviyelerinin yükseltilmesi anlamındaki yarışma programlarından tutun da münazara yarışmalarına kadar hep beraber olduk. Bugün de bu anlamlı günde değerli gençlerimizin, çocuklarımızın programında beraberiz. Burada emeği geçen, bize her konuda destek olan çok değerli Sayın Kaymakamıma, Belediye Başkanıma ve onun nezdinde tüm personeline teşekkür etmek istiyorum. Ve yine bu anlamda okullarımızda emek veren tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize, siz, emeği asla inkar edilemeyecek olan velilerimize ben teşekkür ediyorum. Bu öğrencilerimizin yolu açık olsun diyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *