Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kalan 48 çocuğu kenti yakından tanımaları için şehir tanıtım gezisi düzenledi.
Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen gezide, çocuklar, Gezegenevi ve Bilim Merkezi, Gaziantep Bayazhan Kent Müzesi, Kendirli Gazi Kültür Merkezi, Gaziantep Savunması ve Kahramanlık Panorama Müzesi ve Emine Göğüş Mutfak Müzesini gezdi.
Bakımlarını üstlenen ev sorumluları ve bakıcı annelerin de katıldığı etkinlikte, çocuklar gezdikleri mekanları dikkatlice inceledi.
Bilim merkezi ve müzelerdeki eserler hakkında yetkililer tarafından bilgilendirilen çocuklar, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.Arzu Bulut