ANASAYFA arrow right Yaşam

Diş hekimliği, hastalar açısında en stresli sağlık alanı

Diş hekimliği, hastalar açısında en stresli sağlık alanı
YAYINLAMA: 13 Haziran 2023 / 15.14
GÜNCELLEME: 13 Haziran 2023 / 19.42
2019 yılında kurulan verdiği kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti ile Gaziantep’te adından söz ettiren Dent Life Diş Kliği ikinci şubesini açmaya hazırlanıyor.

Diş hekimliğine dair  dolgu, kanal tedavisi, cerrahi işlemler, İmplant tedavisi, gülüş tasarımı, lamine uygulamaları, zirkonyum ve porselen kaplama, çocuk hastaların tedavileri, ortodontik tedaviler ve estetik olarak botoks ve estetik dolgu işlemlerinin yapılacağı klinikte tüm hazırlıklar devam ediyor.

Dent Life Diş Polikliniği Kurucusu Diş Hekimi Büşra Polat, “Klinikler zinciri açmak hep hayalimde vardı. Hatta Türkiye genelinde şubeler açmayı bile düşünüyoruz. Kadınlar iş hayatında her zaman daha ileride olmalı ve aynı zamanda örnek ve öncü olmalı “ifadelerine yer verdi.

Her zaman ikinci şubeyi açmayı düşündüğünü vurgulayan Polat, “Yeni şubemiz vatandaşımızın kolay bir şekilde ulaşabileceği merkezi bir yerde. Yaklaşık 300 metrekare alanda hizmet vereceğiz. İnsanlarda diş hekimi korkusu bulunuyor. Hastalarımıza kliğine girdiği anda tüm korkusunu yenebileceği, stresini azaltabileceği rahat bir ortam sunmayı planlıyoruz. Diş hekimliği hastalar açısında en stresli sağlık alanı olduğu için değerli hastalarımıza kapıdan girdiği andan itibaren stresten kurtulup koltuğa rahatça oturabileceği bir hizmet vermeyi planlıyoruz. Şu anda tadilatlarımız sürüyor. Yakın zamanda hizmete açacağız” açıklamasını yaptı.

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını kaydeden Polat, “Kliniğimizde diş ile ilgili tüm işlemleri yapıyoruz. Kliniğimizde benim dışımda alanında uzman bir cerrahımız, diş telleri takmak için ortodontistimiz ve protez uzmanımız olacak. Multidisipliner bir çalışma ortamında çalışıyoruz. Hastalarımızın tüm taleplerinde uyguladığımız işlemler sonrası fark yaratacak işler yapacağız. Güler yüzlü ve doğru endikasyonlarla hastalarımıza tedavi imkânı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Polat, kent genelinde çocuk diş tedavisinin gelişmesi gerektiğini sözlerine eklerken, “Aileler, “Nasıl olsa süt dişidir çekilecek” diye düşünürken, biz öyle düşünmüyoruz. Klinik olarak ağızdaki her bir dişe çok önem veriyoruz. Özellikle süt dişleri alttan gelecek daimi dişe öncülük ettiği için en az daimi diş kadar olduğunu velilerimize anlatıyoruz. Çocuklarla kurduğumuz doğru frekansta iletişim sayesinde de travma yaratmadan kolayca gerekli işlemleri yapıp onların koltuktan gülerek ve korkularını yenmiş bir şekilde ayrılmasını sağlıyoruz" dedi.

Yeni kliniğin açılışı için de çok heyecanlı olduğunu ifade eden Polat , bu açılışın diğer klinikler öncesi sadece bir basamak olduğunu söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *