Bu anlamda düzenlenen halı saha turnuvasında Dr. Ersin Eğitim ve Araştırma Hastanesi birinci olurken, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi ikinci, Av.Cengiz Gökçek Kadın ve Doğum Hastanesi'de üçüncü oldu.
Gaziantep’te Türk Sağlık Sen tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupaları verildi. Halı saha turnuvasında Dr. Ersin Eğitim ve Araştırma hastanesi biririnci olurken, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi ikinci, Av.Cengiz Gökçek Kadın ve Doğum Hastanesi'de üçüncü oldu.
Kupa töreninde konuşan Türk Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Akmaz, turnuvaya katılat tüm takımlara ve oyuncularına teşekkür ederek “Burada amacımız sağlık çalışanlarının motivasyonunu artırmak ve birlikteliği sağlamak. Turnuvada her ne kadar ilk üçe giren takımlar kupa alsalarda, genel anlamda dostluk ve kardeşlik kazandı. Bütün takımları ve oyuncuları kutluyorum” diye konuştu.
Türk Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi’nin halı saha turnuvası kupa törenine Acil Hizmetleri Başkanı Dr. Vejdi Yıldız, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kazak, Türk Eğitim-Sen Gaziantep Şube Başkanı Bekir Avan, Gaziantep Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı Cuma Erol, Türk Ulaşım-Sen Şube Başkanı Mehmet Çalışkan,Türk Büro-Sen Başkan Yardımcısı Mehmet Danabaş ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.