ANASAYFA arrow right Yaşam

İki çocuğun yanması son anda önlendi

İki çocuğun yanması son anda önlendi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.34
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.34
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, önceki gün Perilikaya Mahallesi’nde çıkan yangına
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, önceki gün Perilikaya Mahallesi’nde çıkan yangına anında müdahale ederek iki çocuğun yanmasını son anda önledi.
Perilikaya Mahallesi 4 nolu sokakta bulunan evden yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Evin avlusunda bulunan maddelerin yanması sonucu çıkan yangını söndüren ekipler, içeride bulunan Suriye uyruklu iki çocuğu da dışarı çıkarttı.

Edinilen bilgiye göre; yaklaşık 4 yıldan buyana Suriye’deki akrabalarını göremeyen Cemal ile Döne Türk çifti, akraba ziyareti için Suriye’ye gitti. Çocukları Ammar (9) ile Ömer’i de (6) halaları olan Zekiye Türk’ün yanına bıraktı.
Çocukların halası Zekiye Türk ise olay günü rahatsızlanan eltisini ziyarete gitti, giderken de çocukları evde bıraktı ve kapıyı üzerine kilitledi. Üst katın avlusunda oyun oynayan çocukların çıkardığı yangının dumanında kalan çocukları zehirlenmekten son anda itfaiye ekipleri kurtardı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *