ANASAYFA arrow right Yaşam

İlkbahar Dönemi başvuruları, 1 Nisan saat 23.59’a kadar uzatıldı

İlkbahar Dönemi başvuruları, 1 Nisan saat 23.59’a kadar uzatıldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.17
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.17
ÖSYM Başkanlığı, yurt genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle başvuruları dün sona erecek olan,
ALES başvuruları da elektrik kesintisine takıldı
ÖSYM Başkanlığı, yurt genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle başvuruları dün sona erecek olan, 2015 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) İlkbahar Dönemi başvurularının 1 Nisan saat 23.59’a kadar uzatıldığını açıkladı.
ÖSYM’den, 2015 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) İlkbahar Dönemi başvurularına ilişkin açıklama yapıldı.

Başvurularının bugün sona ereceği duyurulan 2015-ALES İlkbahar Dönemi Sınavına başvuru işlemlerinin, bugün yurt genelindeki elektrik kesintisinin başvuru merkezlerinde yoğunluk oluşturması nedeniyle 1 Nisan 2015 tarihinde sona ermesine karar verildiği belirtilen açıklamada, “Sınava başvuru işlemleri başvuru merkezlerinde başvuru işlemi yapacak adaylar için 1 Nisan 2015 tarihinde mesai saati bitiminde, internet aracılığıyla bireysel başvuru yapacak adaylar için 1 Nisan 2015 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir” denildi.
Sınav ücreti ödeme işlemlerinin ise 2 Nisan’da, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için mesai saati bitiminde, ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için saat 23.59’da sona ereceği kaydedildi.ANKA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *