ANASAYFA arrow right Yaşam

jandarma ekipleri, Efe Güneş’i ailesine sağ salim telsim etti.

jandarma ekipleri, Efe Güneş’i ailesine sağ salim telsim etti.
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Ailesi ile birlikte gittiği piknikte kaybolan 5 yaşındaki çocuk, jandarma tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.
Ailesi ile birlikte gittiği piknikte kaybolan 5 yaşındaki çocuk, jandarma tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Narlıca Köyü’nde ailesi ile piknik yapan 5 yaşındaki Efe Güneş, piknik yerinden uzaklaşınca kayboldu. Başarılı bir arama çalışması başlatan jandarma ekipleri, Efe Güneş’i ailesine sağ salim telsim etti.
Efe Güneş’in ailesi, güzel havayı fırsat bilerek piknik yapmak için Narlıca Köyü’ne gitti. Piknik sırasında ailesinin bulunduğu yerden uzaklaşmaya başlayan Efe Güneş, bir süre sonra kayboldu. Efe’nin yanlarında olmadıklarını fark eden aile, çocuğu aramaya başladı. Efe Güneş’i bulamayan aile, jandarmaya durumu bildirerek yardım istedi. Haberi alan jandarma ekipleri, hemen harekete geçerek geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Jandarma ekipleri, 5 yaşındaki Efe’yi piknik yerinden 1 kilometre uzakta buldu ve Beşkuyu Mahallesi’nde ikamet eden ailesine sağ salim teslim etti.
Jandarmaya teşekkür eden Efe’nin amcası Müslim Güneş, şunları söyledi:
“Piknik yaparken Efe’nin nasıl kaybolduğunu biz de anlayamadık. Onu kendi imkanlarımızla bulamayacağımızı anlayınca hemen jandarmaya haber verdik. Jandarma geldikten sonra köylüler dahil hep birlikte yeniden aramaya başladık. Hava tam kararmaya başlarken mutlu haber geldi ve yeğenimin bulunduğunu öğrendik. Çok şükür ki Efe’yi tam zamanında bulduk. Çünkü hava kararıncaya kadar Efe’yi bulamasaydık hem donma tehlikesi ihtimali hem de ormandaki kurtlara yem olma ihtimali söz konusu olabilirdi. Bu vesileyle bizlere yardımcı olan tüm vatandaşlarımız ve Jandarmamıza teşekkür ederiz.”İHA

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *