Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının oyuncuları Dülükbaba mesire alanında mangal yaparak stres attı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, Basketbol Kordinatörü Ramazan Taşkın, Antrenör Muharrem Karakafa ve sporcuların katıldığı mangal partisinde, takımın oldukça neşeli olduğu gözlendi.
Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli sandalye Basketbol Takımının yeni sezon öncesi iyi bir kadro oluşturduğuna dikkati çeken Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, engellilerin topluma kazandırılması konusunda devrim niteliğinde yasalar çıkartan, devrim niteliğinde kararlan alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in engellilerin spora kazandırılması konusunda da, Türkiye’ye örnek olduğuna dikkati çekti.
Takım menejeri Ramazan Taşkın ve Antrenör Muharrem Karakafa’yı başarılarından dolayı tebrik ettiğini belirten Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, açıklamasında, “Engellilerin topluma kazandırılmasındaki en büyük unsurlardan birisi sportif faaliyetler.
Belediye Başkanımız Fatma Şahin bu konuda oldukça hassas. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı kendisi için oldukça önemli ve anlamlı. Bunun yanında mesire alanlarının engellilere uygun olması da, başkanlarımızın engellilere verdiği önemin en büyük göstergesi” dedi.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımındaki birlik ve beraberliğin sezon sonunda başarıyı getireceğine de dikkati çeken Çelebi, “Büyükşehir Belediyespor’u Süper Ligde görmek istiyoruz. Sporcularımızın bunu başaracağına inanıyorum. Bu takıma destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e ve Kulüp Başkanı Osman Toprak’a teşekkür ediyorum. Engelliler Daire Başkanlığı olarak bizlerde basketbol takımımızın her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.33
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.33
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele
İlginizi Çekebilir

Uykusuz gecede adrenalin-kortizol seviyesi artıyor
#Yaşam / 27 Nisan 2025

Günde 10 adet zeytin doğa mucizesi yaratıyor
#Yaşam / 22 Nisan 2025

“Erken teşhisle mide kanseri tedavi edilebilir”
#Yaşam / 14 Nisan 2025

"Günde bir elma doktoru evden uzak tutar"
#Yaşam / 09 Nisan 2025

Ergen beyninin tehlikeyi görmediği tespit edildi
#Yaşam / 08 Nisan 2025

100 yaşına kadar yaşamayı sağlıyor
#Yaşam / 26 Mart 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *