ANASAYFA arrow right Yaşam

Masum çocuklar, insanlık dramlarında mağdur oluyor

Masum çocuklar, insanlık dramlarında mağdur oluyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.25
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Şahin, mesajında, dünyanın birçok yerinde masum çocukların yaşanan insanlık dramlarında mağdur olduğunu söyledi.
“Yüzleri umutsuzlukla, acıyla, ızdırapla dolu bu masum çocukların, boylarından büyük acılarlar karşı karşıya olmaları beni gerçekten çok hüzünlendiriyor” diyen Şahin, açıklamasında tüm dünya çocuklarına seslenerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sizler bu dünyanın geleceği, teminatı olarak yaşanan bu acıları sona erdirecek, her yerde barışın, kardeşliğin tohumlarını ekecek umutlarımızsınız. Sizlerden beklentim, yarın kendi ülkelerinizde birer birey, birer yönetici ve hepsinden önemlisi bir insan olarak kararlarınızı hep barıştan, dostluktan yana almanızdır.”
Şahin, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan gününün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan edişinin üzerinden tam 95 yıl geçtiğini hatırlattı.Arzu Bulut
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *