ANASAYFA arrow right Yaşam

Türkiye’nin geçilmez bir vatan olduğunu tüm şer odakları gördü

Türkiye’nin geçilmez bir vatan olduğunu tüm şer odakları gördü
YAYINLAMA: 15 Temmuz 2021 / 21.25
GÜNCELLEME: 15 Temmuz 2021 / 21.38
Güç Birliği Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Eyyup Can Palta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

Yüce Türk milletinin 15 Temmuz’da bir kez daha tarih yazdığını ifade eden Palta, “Millet ve vatan düşmanlarının dış güçlerle iş birliği yapıp, ülkemizin kontrolünü küresel şer odaklarına teslim etmek üzere yola çıktığı hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti. Ancak o gün büyük bir direniş gösteren Yüce Türk milleti tarih yazarak Türkiye’nin geçilemeyeceğini dünyaya ve şer odaklarına bir kez daha kanıtladı” dedi. 

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi Türkiye’nin büyümesini, güçlenesini, kalkınmasını, dünya da söz sahibi olmasını engellemeye yönelik bir kalkışmadır. 15 Temmuz’da kendi vatandaşına kurşun sıkan, tankları şehir meydanlarına süren, halkına ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bombalar yağdıran hainlere geçit vermeyen milletimiz, ihaneti engellemek için hiç gözünü bile kırpmadan tüfeğin, tankın, topun karşısında durmuştur.

Milletimiz Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi 15 Temmuz’da da büyük bir destan ve destan tarihin sayfalarına altın harflerle yazılmıştır, vatan ve bayrak sevgisini tüm dünyaya bir kez daha haykırarak Türkiye’nin geçilmez bir vatan olduğunu tüm şer odaklarına bir kez daha göstermiştir. Aziz Türk milleti geçmişte olduğu gibi bugün ve yarından sonra hain şer odaklarına fırsat vermedi, vermeyecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü bir kez daha kutluyor, 15 Temmuz şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *