ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

600 milyon liraya “tıs” yok…

600 milyon liraya “tıs” yok…
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.40
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.40
Belediye gönlünden geçeni söyledi, dolmuşçu salonu terk etti.
Celal Doğan, “Para kazanamıyoruz” diyen dolmuş şoförlerine, “1500 liraya taşımacılık yapıyorsunuz. Bu sizi kurtarır. Çünkü hepiniz kaçak mazot kullanıyorsunuz” diye karşılık verdi.
Anakent Belediyesi’nin 100 hatlık dolmuş ihalesine katılan şoförler neye uğradıklarını şaşırdılar. Anakent Belediye Başakın Celal Doğan, bu kez pazarlık usulü ile yapılmış dolmuş ihalesinde 60. Yıl-Organize Sanayi-Balık Kurum arasına ise 600 milyon lira fiyat biçti. Bunun üzerine ihaleye katılan 80 dolmuşçu, sessiz sedasız ihale salonunun terketti.
Büyükşehir Bbelediyesi Tiyatro Salonnu’nda, pazarlık usulü ile yapılan dolmuş ihalesine geçen ihalelere oranla pek fazla katılım olmadı. 120 drolmuşçunun katılması beklenen ihaleye bu kez 80 dolmuşçu geldi. Anakent Bleediye Başkanı Celal Doğan, iki ayrı hat için 400 milyon ve 600 milyon liradan pazarlığı başlattı. Salonda buz gibi hava eserken, kimseden ses çıkmadı. İhaleye katılanlar yavaş yavaş salonu terk ederken, Başkan Doğan, “18 gün süre veriyorum. Bu tarihe kadar alamazsanız pişman olursunuz. Daha fazla verene hemen tahsis ederim” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *