ANASAYFA arrow right Güncel

2 bloktan ve 48 konutun kuraları çekildi

2 bloktan ve 48 konutun kuraları çekildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.20
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.20
Oğuzeli Belediyesi’nin sosyal konut projesi kapsamında dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için 2 bloktan ve 48 adet daireden oluşan ‘Hilal Konutları 2’nin kura çekimi yapıldı.
Oğuzeli Belediyesi’nin sosyal konut projesi kapsamında dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için 2 bloktan ve 48 adet daireden oluşan ‘Hilal Konutları 2’nin kura çekimi yapıldı.
Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi Oğuzeli Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti. Kura çekimine katılan aileler, büyük heyecan ve mutluluk yaşadı.
Bu tür sosyal projeleri gerçekleştirdikçe mutlu olduklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Hemşerilerimize yeni yuvalarının hayırlı olmasını temenni edip, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.
“Noter huzurunda düzenlediğimiz kura çekiminde, 48 konutun hak sahiplerini belirledik. Şimdiden hak sahiplerine aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve daha konforlu bir yaşam diliyorum. Tek amacımız daha modern ve daha yaşanabilir bir Oğuzeli. Bu projemizle hem Oğuzeli’nde konut sıkıntısını gidermeyi hem de dar gelirli ailelerimizi ev sahibi yapmayı hedefledik. İnşallah bu tür projelerle Oğuzeli’ni daha güzel bir görünüme kavuşturacağız ve vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılayacağız. ‘Hilal Konutları 2’ projesinin bu aşamaya gelmesinde emek veren herkese teşekkür ederim" dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *