ANASAYFA arrow right Güncel

Asım Bey, gider ayak bir park köşesini daha peşkeş çekiyor

Asım Bey, gider ayak bir park köşesini daha peşkeş çekiyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Semt sakinleri, Asım Güzelbey’in gider ayak yaptığı satışların durdurulmasını istiyor
Bir senede yapılan parkın kaldırımları, parkın içine yaptırılan dönerci dükkanına tesisat çekilmesi için paramparça edildi… Semt sakinleri, Asım Güzelbey’in gider ayak yaptığı satışların durdurulmasını istiyor

“Bu nasıl bir vicdansızlık ve insafsızlıktır”, Maanoğlu Parkı’nın yeni yapılan kaldırımlarının söküldüğünü, halkın parkının içine dönerci dükkanı inşaatı yapıldığını gören çevre sakinleri hep aynı şeyleri söylüyor.
Bu kepzeliğe engel olun!
“Asım Bey sata sata doymadı, gider ayak halkın parkını peşkeş çekmekten sıkılmıyor” diye isyan eden mahalleliler, “Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediyesi bu kepazeliğe engel olmalı” diye çağrıa bulunuyor.
Gaziantep’e yeterince kötülük ettiniz, yeter artık!
İçindeki asırlık ağaçlar kesildikten sonra yağımı bir yıl süren ve ismi Maanoğlu Parkı diye değiştirilen eski Altınçim, şimdi yeniden sökülmeye başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, halkın parkını dönerci dükkanı yapılması için birilerine peşkeş çekince yapılan kaldırımlar sökülüp, altından dönerci dükkanına tesisat çekilmeye başlandı. Mahalle esnafı, belediyenin haksız rekabet yaratarak, kamunun malını bir takım insanlara peşkeş çekerek haksız rekabete neden olduğunu söylerken, “Asım Bey bu kente yeterince kötülük etti, şurada iki ay kaldı, artık b u kentin kamunun malını peşkeş çekmeyi bırakmalıdır. Fatma Şahin, bu peşkeşe engel olmalıdır” diye isyan ediyor.


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *