ANASAYFA arrow right Güncel

“Eleştirel Medya Okur-Yazarlığı” eğitimi verildi

“Eleştirel Medya Okur-Yazarlığı” eğitimi verildi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.24
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.24
“Eleştirel Medya Okur-Yazarlığı” (A HealtySuspicion of theText: Critical Media Literacy in theDigital Age) konulu eğitim, ABD Büyük Elçiliğinden Eğitim Fakültesi Ateşesi David Fay tarafından Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mavera Kongre ve Kültü
“Eleştirel Medya Okur-Yazarlığı” (A HealtySuspicion of theText: Critical Media Literacy in theDigital Age) konulu eğitim, ABD Büyük Elçiliğinden Eğitim Fakültesi Ateşesi David Fay tarafından Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mavera Kongre ve Kültür merkezinde gerçekleşti.
David Fay, medya da karşımıza çıkan metinlere eleştirel bir yaklaşım sergilememiz gerektiğine değindi. Eğitime, GAÜN İngiliz Dili Anabilim Dalı 3. ve 4. sınıf öğrencileri, Yüksek Lisans öğrencilerinin yanı sıra, Regional English Language Programs Koordinatörü Aycan Yaman Esen, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Melike Özyurt, Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Filiz Yalçın Tılfarlıoğlu ve Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Öğretim Üyeleri katıldı.

Program sonunda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Melike Özyurt ve Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Filiz Yalçın Tılfarlıoğlu tarafından Eğitim Fakültesi Ateşesi David Fay ve Regional English Language Programs Koordinatörü Aycan Yaman Esen’e çiçek ve hediye takdim edildi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *