ANASAYFA arrow right Güncel

Ergenekon’u yeniden iktidara taşımak istiyorlar

Ergenekon’u yeniden iktidara taşımak istiyorlar
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.01
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.01
Şamil Tayyar, Başbakan Erdoğan’a sitem etti

AK Partili Şamil Tayyar, Başbakan Erdoğan'ın TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ile görüşmesini Twitter'dan üstü kapalı eleştirdi.
Yazdığı Ergenekon kitapları ile öne çıkan Ak PartiGaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun, Ergenekon ve Balyoz davalarında yeniden yargılama konusunda yaptıkları görüşmeye üstü kapalı tepki geldi.
"Operasyon Ergenekon, Gizli Belgelerde Karanlık İlişkiler" kitabının yazarı Tayyar, bugün Twitter üzerinden attığı mesajlarda, Başbakan Erdoğan'ın ismini hiç anmadı. Ancak Başbakan'la görüşen Metin Feyzioğlu'ndan bahsettiği tweetlerinde, "Hayırlı olsun.... Metin Feyzioğlu CHP'ye.... Ergenekon bize... Yazık oldu... Memleketime..." ifadesini kullandı.
Tayyar'ın bu tweeti Ankara siyasi kulislerinde, Başbakan Erdoğan-TBB Başkanı Feyzioğlu görüşmesine üstü kapalı eleştiri olarak yorumlandı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *