ANASAYFA arrow right Güncel

Gaziantep Milletvekilleri yemin ederek görevlerine başladı

Gaziantep Milletvekilleri yemin ederek görevlerine başladı
YAYINLAMA: 04 Haziran 2023 / 20.50
GÜNCELLEME: 04 Haziran 2023 / 20.52
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci yasama dönemi milletvekillerinin yemin etmesiyle başladı

28'inci dönemin ilk birleşimini en yaşlı üye sıfatıyla TBMM Geçici Başkanlığı görevini Mustafa Şentop'tan devralan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. Gaziantep’in 14 milletvekili de mecliste Anayasa’daki yemin metnini kürsüden yüksek sesle okuyarak resmen göreve başladılar.

28. dönem Milletvekili seçilerek TBMM’ye giren AK Parti’den Abdulhamit Gül, M.Eyüp Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, Şehzade Demir, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, CHP’den Hasan Öztürkmen, Melih Meriç ve Ertuğrul Kaya, İYİ Parti’den Mehmet Mustafa Gürban ve Yeşil Sol Parti’den Sevda Karaca, mecliste yemin ederek görevlerine başladılar.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, “Gazi meclisimizde Gaziantep Milletvekili olarak yemin ettik göreve başladık” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, “Bir yemin ettim ki dönemem. Bu Gazi Meclisin bir üyesi olmak büyük bir onur. Her şey milletimiz için her şey Türkiye’miz için. Desteğiniz esirgemeyen aziz milletimize ve Gaziantepli hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ertuğrul Teymur , TBMM 28. dönemde Gaziantep’i temsil edecek milletvekillerine çalışmalarına kolaylıklar diledi. Âdem Kesenek

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *