ANASAYFA arrow right Güncel

İlk karne heyecanı

İlk karne heyecanı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından yapımı tamamlanarak 2013/2014 eğitim öğretim yılında hizmete giren Empati İlkokulu’nda ilk karne heyecanı yaşandı.
2013/2014 eğitim öğretim yılının birinci yarıyıl tatili nedeniyle karne alan öğrenciler kadar velilerin de heyecanı gözlerinden okundu. Öğrencilerle karne heyecanını paylaşmak için Empati İlkokulu’nu ziyaret eden Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Pınar Topçuoğlu, çok heyecanlı olduğunu ifade ederek ortaya konan eserin ilk meyvelerinin başarılarla dolu karneler olarak alınmasından dolayı gurur duyduğunu dile getirdi.
Pınar Topçuoğlu, “Biliyorsunuz okulumuz bu eğitim öğretim yılının başında hizmete girdi. Bu süreç içerisinde Derneğimiz, okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştı. Gerek okul idaresi gerekse öğretmenlerimizin desteğiyle okulumuzun örnek bir okul olabilmesi için elimizden geleni yaptık. Bugün okulumuz ilk kez öğrencilerine karne veriyor. Gördüğüm kadarıyla bütün öğrencilerimiz başarılı. Öğrencilerimize destek veren okul idaresi ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. İkinci yarıyıl içerisinde Empati İlkokulu’nun kültür, sanat, spor ve diğer alanlarda da başarılı olması için Derneğimiz önemli projeler geliştirdi. Okul idaresi ve öğretmenlerimizle birlikte bu projeleri gerçekleştirerek öğrencilerimize daha çok faydalı olacağımıza inanıyoruz. Bugün karne alan bütün çocuklarımızı kutluyor, güzel bir tatil geçirmelerini diliyoruz. Okulumuzun yapımında emeği geçen, katkı sağlayan başta ekip arkadaşlarım olmak üzere destekçilerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Topçuoğlu, daha sonra öğrencilerle sohbet ederek onları kutladı.



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *