ANASAYFA arrow right Güncel

Parti suçu işleyen kim olursa olsun cezasını görecek

Parti suçu işleyen kim olursa olsun cezasını görecek
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.29
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.29
CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, 89 ruhunu yakalayıp CHP’yi iktidara taşıyacaklarını belirtirken, “Kimseyi görevden
CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, 89 ruhunu yakalayıp CHP’yi iktidara taşıyacaklarını belirtirken, “Kimseyi görevden almak için gelmedim, ama parti suçu işleyen kim olursa olsun cezasını görecektir, af yok. Herkes yapmış olduğu çalışmanın ya karşılığını alacak ya da bedelini ödeyecek. Ancak her zaman seçimle gelen seçimle gider diye savunurum. Benin hiç kimse ile sorunum yok, fakat partiye ihanet edenlere kızgınım, oysa bu parti kimsenin babasının “Malı” değil.
Karkamış ve Araban’ı
almak başarının başlangıcıdır
CHP’nin Türkiye genelinde başarılı olduğunu ifade eden Demir, “Gaziantep’te başarılı olamamızın nedeni; adaylarımızın geç tespit edilmesi ve çalışmalara çok geç başlanmasıdır. Demek ki çalışmalarımızda eksiklikler var. Ayrıca eşit olmayan koşullarda yarıştık. AK Parti’nin adayları devletin ve belediyenin imkanlarını sonuna kadar kullandılar. Bizimde bu kadar gücümüz yoktu ama inşallah bundan sonra daha iyi çalışacağız. Karkamış ve Araban’ı başarılı bir çalışma ile aldık. Bu iki ilçeyi almamız başarının da başlangıcıdır” ifadelerini kullandı.
Milletvekillerimiz kendilerine
göre doğru olanı yaptılar
“Büyük denizler dalgalanmadan durulmaz” diyen Başkan Demir, CHP’nin bir kitle partisi olduğunu hatırlatırken, demokrasinin beşiği olduğuna dikkat çekerken, “Herkes belli bir disiplin içerisinde konuşacak hakkını arayacak. Ben dahil herkes haddini bilecek. ‘Ben varsam parti var, yoksam parti yok’ düşüncesi içerisinde olmayacak. Ön seçim olmadığından Belediye Meclis üyeleri listelerine müdahale etmedim. Sonra yetki Milletvekillerimize verildi. Milletvekillerimiz de kendilerine göre doğru olanı yaptılar” değerlendirme yaptı.
Ekrem İmamoğlu’na
mazbatası bir an önce verilmeli
CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na mazbatasının bir an önce verilmesi gerektiğini dile getiren Demir, “Devlet Bahçeli düne kadar “1 oy alsan bile kazanırsın” diyen bir tavır içerisindeydi. Daha önce üst bürokratlarda görev yapanlar “1 oy yeter” diyorlardı da ne oldu da bir anda tersini söylemeye başladılar. Sandık başkanlarını ve memurları AKP belirliyor, buna rağmen çok büyük gaflet içerisindeler. Ekrem İmamoğlu alnının teri, bileğini emeği ile gece gündüz demeden çalıştı, seçimi kazandı. Biz oy çalmasını ve hileyi bilmeyiz. O yüzden Yüksek Seçim Kurulu bir an önce Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını vermeli” diye acıkama yaptı. Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *