ANASAYFA arrow right Güncel

Sağlık Bakanı Koca: Covid-19 hastaları içinde aşı yaptırmayan gençlerin oranı arttı

Sağlık Bakanı Koca: Covid-19 hastaları içinde aşı yaptırmayan gençlerin oranı arttı
YAYINLAMA: 13 Ekim 2021 / 15.37
GÜNCELLEME: 13 Ekim 2021 / 15.37
Bakan Koca ayrıca ‘Kronik hastalığı olan büyüklerimiz, aşı yaptırmış olsalar da virüsten etkilenebiliyor’ açıklamasında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastaneye yatışı yapılan koronavirüs hastaları içinde Covid-19 aşısını yaptırmamış gençlerin oranının arttığını açıkladı.

Twitter hesabından bir açıklama yapan Bakan Koca, dün hastaneye yatışı yapılan Covid-19 hastalarını incelediğini belirterek, aşı yaptırmamış gençlerin hastalar içindeki oranının arttığı bilgisini paylaştı.

Gençlere aşı çağrısı yapan Koca’nın açıklaması şöyle:

"Dün yatışı yapılan Covid-19 hastalarına ait bilgileri inceledim. Aşı yaptırmamış gençlerin hastalarımız içindeki oranı arttı. Kronik hastalığı olan büyüklerimiz, aşı yaptırmış olsalar da virüsten etkilenebiliyor. Gençlerimiz aşı olmalı, büyüklerimiz dikkatli davranmalı.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *