ANASAYFA arrow right Güncel

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na veda ziyaretinde bulundu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na veda ziyaretinde bulundu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.24
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.24
Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentte gerçekleştirdiği veda ziyaretleri programı kapsamında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti.
Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valiliğine atanan, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentte gerçekleştirdiği veda ziyaretleri programı kapsamında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Tahmazoğlu tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep'te görev yaptığı yaklaşık 4 yıl boyunca duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, görevde bulunduğu süre içerisinde Vali Ali Yerlikaya ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, “Göreve geldiği günden bu yana amacı sürekli Gazişehrin gelişimi ve huzuru olan Sayın Valimiz Ali Yerlikaya’ya öncelikle yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Kendisiyle birlikte çalışmaktan her zaman onur ve kıvanç duydum. İnanıyorum ki yeni görev yerinde de başarılı çalışmalara imza atacaktır. Sayın Valimiz Ali Yerlikaya’ya şehre yaptığı değerli çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Sanayi Odası’na da veda etti
Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesiyle Gaziantep Valiliğinden İstanbul Valiliği görevine atanan Vali Ali Yerlikaya Gaziantep Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.
GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep’te 4 yıl boyunca görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gaziantep’te refah, huzur ve asayişi, sosyal dayanışma, barış ve kardeşlik atmosferini daha da güçlendirmek için bütün kamu kurum ve kuruluşları, oda ve STK’larla birlikte gayret gösterdiklerini kaydeden Vali Yerlikaya, “Yerel yönetimlerimiz, güvenlik güçlerimiz, üniversitelerimiz, meslek odalarımız ve diğer STK’larımızla bu şehre hizmet etmek için elimizden geleni yaptık. Görev süremizde hain saldırılar ve 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Yaşlısı genci, zengini fakiri hep birlikte meydanlardaydık. Sizlerin ve hemşerilerimizin destekleriyle bugünlere geldik” diye konuştu.
“Gaziantep’in ekonomi yükü siz sanayicilerimizin omuzunda” diyen Vali Yerlikaya, “Bu şehir huzuru ve mutluluğu kendine yakıştıran, tek vücut olmayı başarabilen bir şehir. Her kesimin bizden razı olmasını istiyorum. Benim hakkım sizlere helaldir, sizlerde hakkınızı helal edin. Gaziantep sevgimiz İstanbul’da da devam edecek. İstanbul’da bir kardeşiniz olduğunu bilmenizi istiyorum, kalbimiz, gönlümüz her zaman sizlere açık” şeklinde konuştu.
Vali Yerlikaya’ya Gaziantep’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu da, “2015 yılında geldiğiniz kentimizde sizin verdiğiniz desteklerle çok başarılı çalışmalar yaptık. Biz inanıyoruz ki İstanbul Valiliğiniz boyunca İstanbul’un çehresi değişecek, çok daha güvenli bir şehir haline gelecek. Bizler de bundan sonra da her zaman sizin yanınızdayız. Sayın Valim biz sizlerden razıyız, Yüce Allah da sizden razı olsun. Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *