ANASAYFA arrow right Güncel

Sosyal medyayı kullanarak partiye zarar verenler disipline sevk edilecek

Sosyal medyayı kullanarak partiye zarar verenler disipline sevk edilecek
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.37
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.37
CHP’nin kongre takviminin açıklanmasıyla Sabah’a açıklamalarda bulunan CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, sosyal medy
CHP’nin kongre takviminin açıklanmasıyla Sabah’a açıklamalarda bulunan CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, sosyal medya üzerinden açıklama yapanlara sert tepki gösterdi

İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıklayan Başkan Demir, “Sorunu olanlar sosyal medyadan konuşmasın parti içerisinde konuşsun. Sosyal medyayı partiye zarar verecek şekilde kullananlar disipline verilecek. Herkes böyle bilsin. Bugüne kadar sustuysam edebimden, terbiyemden sustum. Cevap vermekten aciz değilim, cevap verirsem de alasını veririm” dedi.
Yığma kayıtları önlemek
için inisiyatif kullanacağız
Delege seçimlerine değinen Başkan Demir, delege seçimlerinde demokrasinin işleyeceğinin altını çizerken, “Kendi aralarında anlaşan mahallelerde istenilirse sandık konulacak istenilmezse konulmayacak. Her zaman önce seçimden yanayız. Ama her yerde de seçim olmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yığma kayıtlar var. Bu yığma kayıtları önlemek için inisiyatif kullanacağız” diye konuştu.
Hiçbir köy veya mahallede
kaydırma olmayacak
3 sene önce delege seçimlerinde yaşanan talihsizliklerin bir daha olmaması için herkesin bulunduğu yerde delege olacağını belirten Demir, “Hiçbir köy veya mahallede kaydırma olmayacak. Seçimlerde giremediğimiz köyler ve mahalleler oldu. Neden; kaydırmalar yüzünden. Partisine sahip çıkan, liyakatli ve toplumda karşılığı olanların delege olması lazım. Çünkü tek istediğimiz partimizin başarılı olmasıdır” ifadelerini kullandı.
1988 ruhunu yeniden
canlandırmak için adayım
“En zor ve sıkıntılı bir süreçte bana görev verildi” diyen CHP İl Başkanı Lütfü Demir, konuşmasına şöyle devam etti: “10 aydan beri İl Başkanlığı görevini layıkıyla yapıyorum ve iddia ediyorum en iyi başkanlardan biriyim. Partimi, hem mitinglerde hem de alanlarda en iyi şekilde temsil ettim. Bundan sonra ki amacım partimizin 1988 ruhunu yeniden canlandırmak olduğundan adayım.”
Partimizi en iyi
noktalara taşıyacağız
Partide kardeşlik bağını güçlendirmek istediğini kaydeden Demir, “Birliğin ve beraberliğin olmadığı yerde başarı elde edemezsiniz. Bugüne kadar parti içerisinde kırgınlıkları ve küskünlükleri bitirmek, oturduğum koltuğun hakkını vermek ve tüm sorunları çözmek için çalıştım. Liyakatli ve dürüst insanları da partiye alarak, partimizi en iyi noktalara taşıyacağız” değerlendirmesinde bulundu. Hüseyin Karataş
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *