ANASAYFA arrow right Güncel

FETÖ bağlantısı ve yılan hikâyesine dönen hastanenin yıllardır neden yapılamadığı araştırılmalı

FETÖ bağlantısı ve yılan hikâyesine dönen hastanenin yıllardır neden yapılamadığı araştırılmalı
YAYINLAMA: 24 Eylül 2024 / 16.26
GÜNCELLEME: 24 Eylül 2024 / 16.26

Anadolu Sağlık Sen Denizli il temsilcisi Ahmet Yılmaz’ın, Denizli İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Berna Öztürk hakkındaki iddialarının araştırılması gerektiğini belirten Genel Başkan Necip Taşkın, çeşitli tarihlerde Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere yapılan şikâyetlerin araştırılması gerektiğini, aksi halde somut delillere dayandırılmadan yapılan açıklamaların iddiadan öteye geçemeyeceğini, bundan da Denizli halkının zarar göreceğini belirterek, “İddiada dikkati çeken iki önemli husus var; birincisi FETÖ bağlantısı, diğeri ise yapılması yılan hikâyesine dönen hastanenin yıllardır neden yapılamadığı” ifadelerini kullandı.

Denizli il temsilcisinin iddiasında Denizli İl Sağlık Müdürü Öztürk’ün görevden alınmasının önerildiği bir rapor düzenlendiğini belirten Taşkın, şunları söyledi: “Temsilcimiz Ahmet Yılmaz’ın çeşitli tarihlerde yaptığı şikâyetler nedeniyle Sayın Öztürk hakkında Valilik tarafından ön inceleme ve soruşturma yapılmış. Ayrıca Bakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı’nca da inceleme yapılmış.

Denizli’de yapılması planlanan Şehir Hastanesinin uzun yıllardır yapılamamış olması, temsilcimizin bu konudaki iddialarının araştırılmasını zorunlu kılıyor. Açıkça Denizli halkı cezalandırılıyor!

Bakanlık Teftiş Kurulu Başkanlığı’nca 2015-01-1174, 2015-01-1175, 2016-01-0185 ve 20121-01-0031 sayılı dosyaların Bakan Onayı ile gereği yapılmak üzere Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel müdürlüğüne, Denizli Valiliğine ve İçişleri Bakanlığına gönderildiği temsilcimiz Ahmet Yılmaz’a bildirilmiş ancak bugüne kadar gereği yapılmamıştır. Bu nedenlerle Denizli il temsilcimizin iddiaları göz ardı edilemez.  Teftiş Kurulu’nun raporları neden sümen altı edildi, bu emri kim veya kimler verdi? Bu soruların cevapları ancak ciddi bir araştırma neticesinde ortaya çıkabilir.  Adı ne olursa olsun tüm terör örgütlerine karşı bir sendika olarak, özellikle FETÖ terör örgütünün Milletimize, Meclis’imize, kutsal saydığımız değerleri kullanarak yaptığı ikiyüzlülüğü affetmiyor ve nerede ve hangi kurumda olursa olsun bunların gizli iltisaklarının, bağlantılarının ortaya çıkarılmasının zorunlu olduğunu düşünüyor ve bu düşünce kapsamında Denizli il temsilcimiz Ahmet Yılmaz’ın iddialarının ilgili Bakanlıklarca bir an önce araştırılmasını istiyoruz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *