İyi ki varsın Nihan…

YAYINLAMA: 28 Nisan 2022 / 13.44 | GÜNCELLEME: 28 Nisan 2022 / 13.44

Kendi güzelliğini etrafına yaymak diye bir şey var. Tam da böyle bir isim Nihan Büyükaksu. Namı diğer faceyoga Nihan.

Geçtiğimiz Mart ayı başlarıydı sanırım ona instagramda denk gelişim. Güzel bir kadın tatlı tatlı bir şeyler anlatıyor, ilgimi çekti. Bir iki gün izledim öyle. Sonra yavaş yavaş yüz masajı yapmaya başladım. Tabi o an evde vitamin serumu ya da soğuk sıkım meyve çekirdeği yağı falan yok. Yemeklik soğuk sıkım zeytinyağıyla yani eldeki imkanlarla masaja başladım. Başta sadece elle masaj. Bir hafta falan sonra pembe quartz roller ve gua sha taşı sipariş ettim. Baya baya takibe başlamıştım ve günde 15-20 dakika Nihan’ın paylaşımlarıyla masaj yapıyordum kendi yüzüme ve boynuma.

Sonra bir gün hikayesinde Sankopark’tan bir şey paylaştığını gördüm. Aaa dedim canım benim buralardaymışsın… Tatlıcığım meğer Antep’te yaşıyormuş.. Aslen öğretmenmiş… Doğal bakım ürünleri satışı yapan nbeauty markasını kurmuş ve 2018 yılından beri yüz yogası yapıyormuş. Faceyoga Nihan’ın kendi sayfasında pek çok paylaşımı var ayrıca ara ara özel gruplarla online çalışmalar da yapıyormuş.

Nihan kendini güzelleştirmekle kalmamış bu güzelliği baya baya yayıyor. Kendimden biliyorum, yaklaşık iki aydır yaptığım basit yüz yogası ve yüz masajları ile alnımdaki ve iki kaş arasındaki ince çizgileri yok ettim. Fazla kilom olmamasına rağmen çene altında gıdı bölgemde oluşan yağlanma ve deformasyon yok oldu. Çene hattım keskinleşti ve bu muhteşem hissettiriyor. Cildim pembe pembe parlıyor.

Yüzdeki akupunktur noktalarına refleks olarak yaptığım bastırma ve dokunmalar o kadar iyi geliyor ki. Aslında kendi yüzünüze dokunarak kendinizi şifalandırıyorsunuz.

Boyun bölgesi, baş ile vücut arasında bir köprü gibi. Buradaki şifalanma tüm vücudu etkiliyormuş. Ayrıca Nihan’dan öğrendiğim Zürafa duruşu, boyun masajları ve çene hattı için verdiği egzersizler efsane.

Yaydığı güzellikler bir yana yumuşacık, enerjisini cömertçe bizlere sunduğu için ve bunu zarafetle yaptığı için ona teşekkürler ediyorum..

İyi ki varsın Nihan..

Güzelliklerle dolu, şeker tadında bir bayram diliyorum hepimize…

Çok sevgiler, selamlar…

İyi ki varsın Nihan…